Ripsz-ropsz Bangalore-ban is voltunk, onnan egy uncsi buszút és wel-come to Mysore! Épp időben találtunk üres szobát hosszas keresés után, hogy Csabi a WCn tölthesse az éjszakát. Állandó legújabb barátunk, a hasmenés ide is elkísért! Különböző gyomorproblémákkal küzdünk nap mint nap, a hasmenés és a székrekedés skálán már minden megvolt! Hála a jó istennek, hogy az ayurvéda …web…..hazájában vagyunk, gyorsan be is szereztük a helyi kemikália mentes csodaszert (diorex) az összes problémánkra és  kész, nem is tartott sokáig. Két nap tétlen kényszerpihenés és non-stp tv nézés (minimum 3 film egy nap, HBO itt is van!) után beiratkoztunk egy hónapra az egyik jóga stúdióba.

Mysore az ashtanga jóga fellegvára, bár nyugati és thaiföldi turistán kívül nem sok indiai jógázik itt. Van két nagyseggű indiai lány is próbálkozik a csoportunkban, nagyon lelkesek, de tényleg nem népszerű a jóga itt általánosságban, inkább krikettezni szeretnek.

Ma kezdtük a gyakorlást a Sthalam 8-ban, Ajaj Kumar felügyelete alatt. És 3 hetes pránajáma kurzusra is járunk BNS Iyengar-hoz. (amint látjátok, végre megtaláltuk az url beillesztés funkciót is!)

Van lakásunk, van konyhánk, van egy kajálda, ahol végre nem csípős a kaja, van újra tiszta ruhánk, van egy mysori életünk! Megérkeztünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://indijoga.blog.hu/api/trackback/id/tr161543052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyeszka 2009.11.28. 08:02:00

Én ezt nem értem! Indiában nem jógáznak az indiaiak? Akkor miért kell oda menni jógát tanulni? Nagyon gyanús hely nekem ez az india. Kicsit olyan mint a kész átverés show... :)
süti beállítások módosítása