hédercsábesz 2009.12.03. 19:58

S-ütő

Íme az emberiség újabb találmánya! Mint bizonyára ti is rögtön kitaláltátok, egy elektromos légycsapóval állunk szemben, ami itt a képen épp töltés alatt van egy jógastúdió falán. Ezt az eszközt használva játszi könnyedséggel szabadulhat meg kellemetlenkedő rovarpartnereitől a felhasználó. Vannak dolgok, mi? Hajrá ahimsa!

A bejegyzés trackback címe:

https://indijoga.blog.hu/api/trackback/id/tr31572060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mandalager 2009.12.04. 07:32:33

Az Ervinnek is van egy ilyen Portugáliában, ami meg is alapozta az esték hangulatát - mi hozhatná közeleb a lakótársakat, mint önfeledt szúnyogvadászat és -sokkolgatás egy elektromos teniszütővel?

Anyeszka 2009.12.06. 10:28:12

Nem úgy van, hogy arrafelé keleten az emberek tisztelik Isten minden élő barmát és nem bántanak semmilyen állatot? Vagy azok csak a buddhisták? :)

Tényleg írjátok, hogy mikor ki bloggol, mert kezdtek nagyon hasonulni! Eleinte mindig felismertem Hédi sajátos humorát, de újabban Csabi is nagyon ráérzett, így már néha nem vagyok biztos benne, hogy kit olvasok.
süti beállítások módosítása