hédercsábesz 2009.11.25. 06:48

Evolúció

Drága barátaim, nem tudom megfigyeltétek-é-e már, hogy majdnem minden évben előkerül valahonnan egy addig sosem látott lény, például rovar. De nem ám csak egy, hanem rendesen sokadmagával és mindultalan. De addig sosem láttad, sosem hallottál róla és most egyszercsak ott van. Szerintem új fajok keletkeznek egyre-másra. Most például itt van a csatornalégy. And the  csatornalégy looks like this:

Korábban sohase láttam egyetlen egy példányt se belőle, pedig ugyanott laktam, ugyanolyan körülmények között. És kb. fél éve hirtelen feltűntek a színen.

Okos állatok, nagyon tudatosan repülnek, bár jobbára csak egyhelyben álldogálnak a csempén. Általában a fürdőszobában vannak, vagy olyan helyen, ahol van valami csatornaszag, WC vagy ilyesmi. De nem ám csak otthon! Eddig láttam már Európában, Nepálban, Észak-, és Dél-Indiában is. Döbbenet, mi? Hát így keletkeznek az új fajok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://indijoga.blog.hu/api/trackback/id/tr261550705

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: sports betting 2019.01.10. 07:30:29

Download amplitube 3 full crack torrent - diacomritinc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása